help > home

Van harte welkom bij de helpdesk

Welkom op de website van de helpdesk van de ADS en Ligare Weboplossingen. Hier kunt u informatie vinden over de doopgezinde websites in Nederland. De demo laat u zien hoe uw website eruit kan gaan zien, maar er is veel flexibiliteit over uw wensen. Ook leest u op deze pagina informatie over de prijzen en hoe u een website kunt aanvragen.

Uitgelicht

Beveiligde verbinding voor websites
Ligare is momenteel bezig (in samenwerking met Hostage, onze hoster) om alle websites te voorzien van een beveiligde verbinding. De website begint dan niet meer met http:// maar met https://.†Voor de url bovenaan de pagina staat dan een gesloten slotje. Lees meer >>

Actueel

Niels van den End stopt als medewerker van Ligare
De afgelopen anderhalf jaar heeft Niels van den End Hans ter Haar ondersteund met het overzetten van sites en het maken van een nieuwsbrief. Niels heeft aangegeven toe te zijn aan een iets nieuws en is daarom gestopt bij Ligare. Lees meer >>

Menno's Global Village heeft website!

Menno's Global Village heeft website!
Voor korte of langere tijd reizen, (vrijwilligers)werk in het buitenland en het aangaan en onderhouden van internationale contacten zijn steeds vanzelfsprekender, zeker voor jonge mensen.† Lees meer >>

Meer informatie   ANBI-register Algemene Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad privacy
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl