Nieuws

24 juli 2017

Niels van den End en Jonas ter Haar nieuwe medewerkers Ligare

Vanaf 24 juli 2017†zijn Niels van den End en Jonas ter Haar nieuwe medewerkers bij Ligare Weboplossingen. Vandaag zijn de contracten getekend.

Niels van den End zal zorgen voor een goede communicatie naar de gebruikers, het beheer van een deel van de sites, het verzorgen van gebruikersdocumentatie en het testen van nieuwe en bestaande producten.

Jonas ter Haar zal zorgen voor het beheer van een deel van de sites, het verzorgen van gebruikersdocumentatie, het testen van nieuwe en bestaande producten en ondersteunt Hans ter Haar bij organisatorische zaken.

Hiermee hoopt Ligare Weboplossingen de gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Naar het nieuwsoverzicht

Meer informatie   ANBI-register Algemene Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad sitemap
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2017 Doopsgezind.nl